ChannelConnect LIVE: Bezoek WiFi 365

Bezoek WiFi 365 tijdens ChannelConnect LIVE

25-09-2017

Als IT-professional wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van networking, VoIP, security en WiFi. Waar kun je je beter informeren dan tijdens ChannelConnect LIVE? Start-up WiFi 365, partner van Tech Data Nederland, nodigt je graag uit om langs te komen!

 

Let op: dit evenement vond plaats op 29 november 2017. U kunt zich niet meer aanmelden.

WiFi 365?

WiFi 365 is de eerste WiFi as a Service-leverancier ter wereld. Wij leveren een professionele WiFi dienst voor een vast bedrag per maand. Dankzij het flexibele full service abonnement hebben klanten geen omkijken naar een excellente WiFi dienstverlening. WiFi 365 wordt alleen aangeboden via resellers. Zo kun je eenvoudig een zeer professionele en veilige WiFi dienst aanbieden aan al jouw klanten.

Meer weten over WiFi 365?

Meld je snel aan voor dit gratis event via deze link. Bezoek ons bij standnummer 15 en wij beantwoorden graag al jouw vragen over deze WiFi dienstverlening. Hier heb je ook de mogelijkheid om jezelf aan te melden als WiFi 365 reseller.

Gratis parkeren en de hele dag gratis drinks & bites!

Over ChannelConnect LIVE

ChannelConnect LIVE vindt plaats op woensdag 29 november vindt in DeFabrique in Utrecht. Het thema dit jaar is ‘Get ready for 2018!’. Het event, gericht op de gehele ICT sector biedt een luchtig en leerzaam programma, waarin trends en kansen voor 2018 centraal staan. Tijdens de ochtendsessie van 9:30 tot 13:00 uur bent u welkom bij het congres waar toonaangevende sprekers u informeren over ontwikkelingen op het gebied van UC/VoIP – Security/GDPR – en IoT/Domotica. Tijdens de EXPO, die duurt van 13:00 tot 18:30 uur, presenteren wij onszelf graag aan u. Dit doen wij samen met andere ICT leveranciers, distributeurs, hard- en software leveranciers.

Locatie

DeFabrique Utrecht
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Meer informatie en aanmelden?

https://channelconnect.nl/cc-live/wifi-365-eerste-wifi-as-a-service-leverancier-wereld/