Hoe krijg ik WiFi365?

Je wil een sneller, veiliger en goedkoper WiFi netwerk met meer inzicht. Je vindt het lastig om zelf een goede oplossing te kiezen en je gaat daarom in gesprek met jouw IT partner. Op basis van de volgende drie stappen regelt hij binnen twee weken een up-and-running WiFi netwerk voor jouw bedrijf.

Hoeveel medewerkers?

De eerste stap is het doorgeven van het aantal medewerkers die gebruik maken van je WiFi netwerk. Op basis van jouw aantal medewerkers berekenen wij het voordelige tarief per gebruiker per maand.

Maand of jaar abonnement?

Bedenk of je het prettig vindt om per maand, of per jaar te betalen. Bij ons is het allebei mogelijk! Betaal je per jaar? Dan ben je iets voordeliger uit dan wanneer je per maand betaalt. Kies je ervoor om per maand te betalen? Dan is de dienst ook maandelijks opzegbaar!

Aanvullende diensten?

Wij bieden je graag de mogelijkheid om het maximale uit je WiFi netwerk te halen! Dat kan met de volgende aanvullende diensten:

Gasten WiFi
WiFi Filter
Analytics
Inzicht in je Voice gesprekken

Geen zin om te lezen? Bekijk onze 1 minuut filmpjes!

Hoe bestel je WiFi 365?

Wat doen wij achter de schermen?

De installatie

Innovatieve netwerkmeting

Na jouw bestelling stellen wij nog een aantal vragen over de gewenste configuratie. Zijn jouw wensen bekend? Dan volgt de meting. Een traditionele WiFi aanbieder voert een uitgebreide meting bij jou op locatie uit. Dit kost vaak veel tijd. Wij doen dit simpelweg op afstand. Jij stuurt de plattegrond(en), een WiFi 365 specialist voert een innovatieve meting uit met onze speciale software. Deze meting op afstand is zo gedaan en je ontvangt samen met jouw WiFi 365 pakket de rapportage met hierin het advies waar de WiFi componenten het beste tot zijn recht komen.

Ontvang je apparatuur

Je krijgt je WiFi apparatuur toegestuurd met een eenvoudige installatiehandleiding en je kunt direct aan de slag. Kom je er niet uit? Dan helpt jouw reseller je uiteraard graag! Wij bieden, in overleg met jouw reseller, ook de mogelijkheid om de bekabeling en montage door WiFi 365 uit te laten voeren.

Voetjes op het bureau

Zo. Jouw WiFi netwerk is up-and-running! Je medewerkers maken tevreden gebruik van een snel en veilig WiFi netwerk. Binnen een maand komt je reseller langs om te vragen hoe het gaat. Uiteraard kun je dit ook doen via Skype For Business.

Ook genieten van een perfect WiFi 365 netwerk bij jouw bedrijf? Regel dat dan nu super eenvoudig!

Neem contact met ons op!

Deze uitbreiding maakt het mogelijk om jouw gasten een eigen veilige netwerkomgeving te bieden op jouw WiFi netwerk. Via de WiFi 365 app houd je eenvoudig controle over het WiFi gebruik van jouw gasten.

Deze uitbreiding maakt het mogelijk om jouw gasten een eigen veilige netwerkomgeving te bieden op jouw WiFi netwerk. Via de WiFi 365 app houd je eenvoudig controle over het WiFi gebruik van jouw gasten.

Verbinden
Voor je gasten WiFi kies je zelf op welke manier ze verbinding mogen maken. Dit kan via het accepteren van de voorwaarden, een persoonlijke verificatie code of een vooraf geconfigureerde
netwerksleutel.

Veilig
Verder kun je ook aangeven hoelang jouw gasten met het netwerk verbonden mogen zijn. We scheiden het gastennetwerk automatisch van het bedrijfsnetwerk zodat je gasten geen toegang
hebben tot jouw privacygevoelige bestanden.

Persoonlijke portal
Jouw gasten loggen in op de door jouw gekozen manier via een persoonlijk geconfigureerde portal. Deze portal kun je voorzien van logo’s, afbeeldingen en zelfs advertenties. Leuk om jouw gasten
kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen die voor hen interessant zijn!

Houd controle over het internetgebruik van de gebruikers van jouw WiFi netwerk met de content filering mogelijkheid!

We kunnen ons voorstellen dat jouw medewerkers of gasten niet zomaar alle applicaties of websites op het internet mogen bezoeken. Je kunt controle houden over het internetgebruik van de gebruikers van jouw WiFi netwerk! Analyseer en blokkeer op basis van type applicaties, websites en zelfs op basis van de betrouwbaarheid van websites en/of apps.

Analyseer het datagebruik en de locaties van (verbonden) devices in en rondom jouw bedrijf!

Met de aanwezigheidscheck analyseer je het datagebruik en de locaties van (verbonden) devices in en rondom jouw bedrijf! Deze analyses geven je inzicht in hoeveel apparaten er in je pand aanwezig zijn maar ook hoeveel er voorbij jouw pand lopen. Bij een winkel kun je zelfs je personeelsplanning afstemmen op basis van de bezoekerspieken. Het mooiste is dat er geen verbinding nodig is met het netwerk. De detectie vindt plaats op basis van het WiFi signaal wat uitgezonden wordt door het mobiele device.

Bepaal aan welke KPI’s jouw (video)calls over jouw WiFi netwerk moeten voldoen.

Er is niets zo frustrerend wanneer een conference call niet vlekkeloos verloopt en je de helft van het gesprek niet kunt verstaan. WiFi 365 geeft standaard prioriteit aan je voice gesprekken doormiddel van QoS. Maar met onze extra dienst heb je ook inzicht in je voice gesprekken en kun je hier op inspelen.  Je hebt inzicht in het type gesprek (audio, video), type verbinding (WiFi – WiFi/Wired/PSTN) en je analyseert of de gesprekken in een bepaald deel van het gebouw of op een type device storingen veroorzaken. Kortom, bepaal aan welke KPI’s jouw (video)calls over jouw WiFi netwerk moeten voldoen en stuur bij waar nodig.