Volgens onderzoeksbureau TNO wordt bellen over WiFi steeds populairder, vooral op plekken waar het 4G netwerk niet volstaat. Lees het artikel hier

Met alle veranderingen in het landschap van telecommunicatie en VOIP, lijkt de toekomst van telefonie wat onzeker, bedrijven weten niet altijd wat ze van VOIP kunnen verwachten.

Hoe WiFi 365 u hierbij helpt

Wij merkten als geen ander, dat veel bedrijven worstelen met de snelle ICT veranderingen binnen telecommunicatie en networking. In onze ogen biedt WiFi een sterke basis infrastructuur voor bellen over internet (VOIP).

Er is niets zo frustrerend wanneer een conference call niet vlekkeloos verloopt en je de helft van het gesprek niet kunt verstaan. WiFi 365 geeft standaard prioriteit aan je voice gesprekken doormiddel van QoS (Quality of Service). Maar met onze extra dienst heb je ook inzicht in je voice gesprekken en kun je hier op inspelen.  Je hebt inzicht in het type gesprek (audio, video), type verbinding (WiFi – WiFi/Wired/PSTN) en je analyseert of de gesprekken in een bepaald deel van het gebouw of op een type device storingen veroorzaken.

 

Kortom, bepaal aan welke KPI’s jouw (video)calls over jouw WiFi netwerk moeten voldoen en stuur bij waar nodig. Het grote voordeel? Je betaalt eenvoudig per gebruiker per maand.